Nasza kuchnia składa się w głównej mierze z tradycyjnych polskich dań, stworzonych według staropolskich receptur z regionalnych składników najwyższej jakości.
Specjalnością Szefa Kuchni są wyjątkowe potrawy z Lubelszczyzny. Karta menu wyróżnia się nie tylko „Lubelskimi Smakami”, między innymi plackiem po lubelsku z makiem i cebulą podany na gorąco z chłodnikiem z botwinki czy triołką pierogową z farszem ziemniaczanym, wędzonką i koprem, ale również unikatowymi deserami – przekładańcem z jabłek lubelskich sadów oraz prażonych orzechów, naleśnikami czarno na białym z puszystą masą waniliową oraz sosem pomarańczowym.
Dla wymagających Gości szukających wysublimowanych smaków przygotowaliśmy coś specjalnego – królika duszonego w sosie śmietanowym oraz białym winie czy lubelskiego sandacza w sosie z porów i zielonego pieprzu. Do naszych wyśmienitych dań proponujemy specjalnie dobrane wina.